[gtranslate]

[gtranslate]

Beste Laptop voor Architecten

We krijgen regelmatig de vraag welke laptop het meest geschikt is voor grafische professionals zoals architecten en designers die digitaal ontwerpen, tekenen, en beelden verwerken, maar tegelijkertijd ook regelmatig onderweg zijn voor werfvergaderingen en inspecties.

Als je veel met CAD programma’s en 3D ontwerpen werkt, heb je een laptop nodig die over de juiste specificaties en functionaliteiten beschikt om zonder haperen met deze software te werken.

Niets zo frustrerend en tijdrovend als software die voortdurend vastloopt. Een laptop is in de eerste plaats een productiviteitstool.

Jouw tijd is te kostbaar om langer dan nodig te wachten tot jouw ontwerpen gerenderd zijn. Als je bij de aanschaf van een nieuw toestel bijvoorbeeld € 200 bespaart op RAM, en je dus minder snel kan werken, kan dit jou op lange termijn erg duur te staan komen.

10 minuten tijdswinst per dag lijkt misschien niet veel, maar als je werkt aan een uurtarief van € 60 lopen deze 10 minuten maandelijks snel op tot € 200, en dat maand, na maand, na maand.

We gaan in deze post dieper in op de selectiecriteria die belangrijk zijn bij het kiezen van een nieuwe laptop, en geven ook enkele aanbevelingen van de beste laptops voor architecten vandaag verkrijgbaar.

Met deze tips in je achterhoofd, kan je er zeker van zijn dat de software die jij nodig hebt als architect vlot zal werken op je nieuwe laptop, zodat jij al je energie in je projecten kan steken, en deze zeker niet verspilt aan roepen tegen je computer .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *